1. Home
  2. > Bedrijfsuitje
  3. > Outstanding

Outstanding Events

Bedrijfsuitjes bij Zeezicht van Outstanding Events

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a hetblokarten beleven? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met Paviljoen Zeezicht.

Blokarten in IJmuiden

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeen, wensen en verwachtingen. Outstanding Events is 7 dagen per week actief o.a. op het strand van IJmuiden bij Paviljoen Zeezicht.
http://www.outstandingevents.nl

Contact:

Bart Meester : Tel: 0620625162
Atse Hamers : Tel: 0628973863
Mail :

info@outstandingevents.nl

Outstanding Events - Paviljoen Zeezicht

Referentie Outstanding Events

"Een succesvol event dat de relatie met onze klanten verstevigd en persoonlijker maakt"

Tele2 is een vaste relatie van Outstanding Events. Jaarlijks biedt zij haar best customers een relatie event aan op het strand van IJmuiden aan Zee. Het programma bestaat uit een informeel samen zijn met klanten in een actieve sfeer. Met activiteiten als  blokarten, buksschieten, beachvolleybal, outdoor lasergame en RIB varen wordt er uiteraard ook fel strijd geleverd om de SLM Tele2 beachtroffee (service level management). Er wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een heerlijke BBQ. Een succesvol event dat de relatie met haar klanten verstevigd en persoonlijker maakt, aldus dhr. Jeroen Roosien van Tele2.

Weer IJmuiden