Paviljoen Zeezicht

Expert in Actie

Expert in Actie: dé organisator van bedrijfsuitjes in IJmuiden!

Expert in Actie is al 13 jaar dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes op IJmuiden. Of het nu gaat om een personeelsfeest, teambuilding, bedrijfsuitje, relatie dag of een vergadering, wij nemen u alle zorgen en organisatie uit handen.

Expert in Actie staat voor enthousiaste begeleiding, ontspannen sfeer, deskundigheid en een professionele aanpak. Vanzelfsprekend staat veiligheid bij alle activiteiten voorop. Van elk uitje maakt Expert in Actie een feestje; van een avontuurlijke en actieve strandmiddag tot een luxe vergaderdag of beachparty. 
Bent u diegene die dit jaar aan de beurt is om het uitje te organiseren? Geen zorgen, Expert in Actie regelt samen met Paviljoen Zeezicht voor u het perfecte uitje, waarbij plezierbeleving op 1 staat!
 
Bel 030-2882041 of mail info@expert-in-actie.nl voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

The Dutch Games

Teambuilding, spanning, hilariteit en oer-Hollandse gezelligheid met een actieve twist; The Dutch Games bestaan uit 12 verschillende onderdelen die zijn afgeleid van typische tradities, gebruiken of bijzonderheden uit de 12 Nederlandse provincies. Elke provincie biedt een nieuwe opdracht die in teams uitgevoerd kan worden. De onderdelen variëren van actief tot passief, waardoor het programma geschikt is voor elk gezelschap.

Verder biedt Broeks Events veel verschillende workshops & clinics aan zoals: handboogschieten, percussie, koken en nog veel meer.

https://broeksevents.nl/evenementen/the-dutch-games/

Expeditie Robinson

Uitdaging aangaan  met Expeditie Robinson thema evenement van Broeks Events? U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson, de tv hit van de afgelopen jaren. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Na een intensieve dag, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepalen de deelnemende teams door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort u hoog op de uitdagingen, maar niet op de fair play, dan heeft de eliminatie het laatste woord. https://broeksevents.nl/evenementen/expeditie-robinson/

  

Aquagolf

Laat u verrassen door onze nieuwste innovatie: aquagolf, de ultieme driving range aan de waterlijn. Na een korte instructie slaat u de speciaal ontwikkelde, biologisch afbreekbare golfballen zo ver mogelijk het water in. De golfballen zijn gemaakt van vismeel en zijn in ongeveer 3 dagen geheel opgelost in het water. Genoeg gehad van steeds maar dezelfde driving range? https://broeksevents.nl/evenementen/golfsporten/

Raften

Bij raften denkt u al snel aan een snelstromende rivier, ergens in het buitenland. Prachtig, maar coast rafting, dicht bij huis, op onze eigen Noordzee en onder begeleiding van een instructeur, is minstens zo spectaculair. Teamspirit, coaching, doorzettingsvermogen en tactiek, daar draait het allemaal om. https://broeksevents.nl/evenementen/raften/

CONTACTFORMULIER

14 + 2 =