Paviljoen Zeezicht

Eventmaker

Een uitdagend bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseren?

Met een passie voor sport spel en beleving is Eventmaker graag uw partner! Voor grote en kleine groepen verzorgen wij het gehele jaar door professionele evenementen aan de kust.

Ons team denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de invulling van uw complete evenement. Afhankelijk van uw wensen combineren wij voor u een actief programma met horeca, vervoersdiensten, een vergader-of presentatieruimte of zelfs een DJ op locatie.

Paviljoen Zeezicht in IJmuiden aan Zee is onze partner voor het verzorgen van een bijzondere ontvangst, een lunch aan zee of een overheerlijk barbecuebuffet. Tevens biedt het paviljoen uitgelezen mogelijkheden voor uw vergadering en bedrijfspresentaties.

Wilt u activiteiten en horeca combineren? 

Eventmaker rekent geen commissie over de horecadiensten!

Bent u echter op zoek naar een sportief uitje met bijvoorbeeld uw eigen beach volleybal toernooi of complete beach challenge dan bent u bij ons en paviljoen Zeezicht van harte welkom.

Teambuilding en groepsgerichte prestaties kunnen een belangrijk aspect vormen binnen uw evenement.  Wilt u uw bedrijfsuitje een boodschap mee geven dan hebben wij ook daarvoor een gepaste invulling.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u direct contact opnemen met Eventmaker of met paviljoen Zeezicht.

Contact gegevens

Martin Sturk:      Tel: 06 18 48 49 86

Alejandro Vinas:  Tel: 06 18 48 49 85

Mail                 : info@eventmaker.nl

Meer informatie :

www.eventmaker.nl
www.lasergameoutdoor.nl
www.proribevents.nl

CONTACTFORMULIER

12 + 1 =